MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Tema yükleme hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle herkese selamlar.
Yaklaşık 1 haftadır mybb tema kurulumu ve örneğin admin panelden üye düzenleme profil fotoğrafı eklerken hata alıyorum. Belki buna benzer farklı hatalarda vardır ama şuan tespit ettiklerim bunlar. Hostingimde forum dışında ana dizinde prestashop kurulu forum ise ana dizinda ayrı klasörde forum olarak ekli. Prestashop ve Mybb mysql veri tabanları bir birinden ayrı bir birleriyle herhangi bağlantıları yok.
Forumdaki tema konularında da arkadaşlara aldığım hatayı söyledim bir arkadaş sağolsun girip Admin KP den kontrolde etti ve sorunun sunucu alakalı olduğunu söyledi. Bu durumdan sonra hosting desteğe yazdım baya uğraştılar hatta farklı sunucuya taşıdılar ama çözüm bulamadılar enson bugün isterseniz hosting ücretini iade edelim dediler. Prestashopta baya bir düzeltme yaptığım için bu tercih pekte sıcak gelmiyor bana. 29 ekim indirimlerinde aldığım için bu fiyata aynı seviye sunucu bulurmuyum o konudada pek emin değilim acıkcası. Aşağıya yaşadığım sorunun ve hosting desteğin yazışmalarını atıyorum. Yaptığı müdahaleler sonuç vermedi sizlerde hataya ve yaptıkları müdahalelere bakarsanız belki başına gelip çözen vardır rica etsem şu sorunu çözmeme bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Forumda yaptığım tüm düzenlemelerde bu uğraş arasında gitti şuan temiz kurulum yapılmış durumda ve Admin hesabı dışında hiçbir şey yüklü değildir. Tema klasörleri ftpden yüklenmiş ve aşağıdaki hataları alıyorum. Yardımcı olacak fikir verecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Hata fotoğrafı ve destek yazışmaları sıralı olarak aşağıdadır.

HATA FOTO 1 : 
[Resim: dxszo63.jpg]

HATA FOTO 2 : 
[Resim: ci6r4ik.png]
DESTEK FOTO 1:
[Resim: gi2oz93.png]

DESTEK FOTO 2: 
[Resim: kvdwvo8.png]

DESTEK FOTO 3 : 
[Resim: q6rwtrw.png]

DESTEK FOTO 4 : 
[Resim: 5puu9rb.png]

DESTEK FOTO 5 : 
[Resim: n6kkr9d.png]

DESTEK FOTO 6:
[Resim: wltf0er.png]

DESTEK FOTO 7:

[Resim: qqugeyc.png]

DESTEK FOTO 8 :
[Resim: e0qc9h9.png]

NOT :  Destek görüşmeleri yöneticiler tarafından sakıncalı bunulursa silebilirim. Konu çözüme ulaşması durumuda yada ulaşmasa dahi aldığım hata fotoğraflarını bırakacağım fakat destek görüşme ekran görüntülerini sileceğim bilginize.