MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Türkçeye Çeviremediğim Bazı Kısımlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, yeni bir tema kurdum ve neredeyse tamamını Türkçe'ye çevirdim fakat bazı kısımları çeviremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Footer konusunu daha önce de sorun etmişti destek ekibinden bir arkadaş fakat bu temada da footerda mybb adresi yoktu ve saatlerdir Türkçe'ye çevirmekle uğraştığım için yoruldum. Biraz ara verdim temayı düzenlemeye fakat muhakkak mybb linki ekleyeceğim, emeğe saygım vardır.

Kod:
Site adresi: https://geymir.com
MyBB sürümü: 1.8.22
Kurulu eklentiler: Google SEO Plugin

İşte Türkçeye çeviremediğim, nereden çevirebileceğimi bilmediğim bazı noktaların ekran görüntüleri:

[Resim: D97YaA.png]

"Arkadaşlarınız" butonuna tıkladığımda solda açılan pencereyi Türkçe'ye nereden çevireceğimi bulamadım.

[Resim: ocmZ3f.png]

Bu More butonunu nasıl, nereden çevirebileceğimi bulamadım.

[Resim: UZ9ZL8.png]

Son olarak ve en önemlisi burada gördüklerimi nereden çevirebileceğimi bulamadım.
Yardım ederseniz gerçekten sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.

Konuyu düzenleme yetkim olmadığından, konuya eklemeyi unuttuğum bu ekran görüntüsünü de ekliyorum.

[Resim: FWg6Yf.png]

Herhangi bir konuda üyelerin profilleri bu şekilde görünmekte ve sağ tarafta kırmızı okla gösterdiğim yerde problem var bunu düzenlemek istiyorum. Kaldırsam da olur. Ama düzenleyeceğim dosyayı bulamadım.
Forum yönetici bilgilerinizi ve nerede ne yazması istediğinizi belirten bir özel mesaj atabilirseniz yardımcı olabilirim, diğer türlü yardımcı olamam üzgünüm hepsini anlatmak uzun süre alacaktır.
Dostum kısaca hangilerini hangi dosyalar üzerinden düzenleyebileceğimi yazarsan ben halledebilirim. Bana gerçekten büyük iyilik etmiş olursun şifreyi paylaşamayacağım kusura bakma site yalnızca benim değil. Fakat eğer nereden yapabileceğimi söylersen gerçekten büyük yardımın dokunur.

Hepi topu 3-5 tane sıkıntılı bölümün ekran görüntüsünü attım zaten.
Admin KP Sağ Ok Forum Ayarları Sağ Ok Dil Yönetimi Sağ Ok  Türkçe (TR)  dilini düzenleyin. Karşınıza çıkan dosyalardan bulmaya çalışabilirsiniz diyeyim o zaman.

Exclamation Ayrıca temanızın footer şablonunda istediğiniz yere aşağıdaki kodu yazmanız gerekiyor. Aksi halde bundan sonra sitenize destek vermeyeceğiz.
Kod:
TR Çeviri: <a href="https://mybbturkce.com/" title="MyBB Türkçe Destek Forumu">MyBB</a>Türkçe
Sizin çevirinizi kullanmıyorum arkadaşım neden sizin adınızı yazayım footera yalnızca mybb.com'un resmi sitesinin ismini ekleyeceğim bu arada hiç yardımcı olmuyorsun böyle bir forum sitesi kurup destek vereceğin yerde şifrenizi verin ayarlayım diyorsun. Sitenin konseptine yakışmayan hareketler bunlar.
(19-05-2020, 09:43)dorukd yazdı: [ -> ]Sizin çevirinizi kullanmıyorum arkadaşım neden sizin adınızı yazayım footera yalnızca mybb.com'un resmi sitesinin ismini ekleyeceğim bu arada hiç yardımcı olmuyorsun böyle bir forum sitesi kurup destek vereceğin yerde şifrenizi verin ayarlayım diyorsun. Sitenin konseptine yakışmayan hareketler bunlar.

(19-05-2020, 09:24)MyPoweR yazdı: [ -> ]Admin KP Sağ Ok Forum Ayarları Sağ Ok Dil Yönetimi Sağ Ok  Türkçe (TR)  dilini düzenleyin. Karşınıza çıkan dosyalardan bulmaya çalışabilirsiniz diyeyim o zaman.

Ben yardımcı olmak adına yazmışım yazacağımı. Eğer varsa tek tek size anlatmak isteyen buyursun buraya açıklasın tek tek nereden düzeltebileceğinizi.

Kim bilir kaç kişiye yardımım dokunmuştur. Kimsenin sitesinde, emeğimde gözüm yok. Kimden şikayet gelmiş şahsım adına bana söyleyin.

Haydi Allah a emanet. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim, iyi günler. Yardımcı olan olursa çok memnun olacağım arkadaşlar.
Ayrıca kimin çevirisini kullanıyorsan onun adını da ekle o zaman. Yeter ki emek hırsızlığı yapma !
Dediğim gibi ekleyeceğim en yakın zamanda footerı baştan düzenleyeceğim sorun yok Smile
Aga neden forumu "çözüldü" yaptın neden müsaade etmiyorsun diğer insanlardan yardım almama?
Sayfalar: 1 2