MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Emerald Tema Rank Ekleme Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Mybb emerald temada kullanıcı başlıkları koyuyorum ve başlıklar için yıldız resmi yerine resim ekliyorum rank olarak ama sitede görünmüyor. Default temaya alırsam görünüyor. Nedeni nedir?
Temanızda hata var Smile postbit i düzenlemeniz gerek ama ben hiç bu topa girmem yerinde olsam sorguyu yükseltip resim çekeceksin yarın üyen çoğaldığında sorun yaşarsın hele de serverda barındırmıyorsan.
(06-05-2020, 18:32)AqualreX yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar. Mybb emerald temada kullanıcı başlıkları koyuyorum ve başlıklar için yıldız resmi yerine resim ekliyorum rank olarak ama sitede görünmüyor. Default temaya alırsam görünüyor. Nedeni nedir?

Özel mesaj yoluyla forum yönetici bilgilerinizi verir misiniz inceleme amaçlı ?
Özel mesaj atıyorum ancak dönüş yapmıyorsunuz. Telegram kullanıyorsanız size oradan yazayım.
(07-05-2020, 19:04)AqualreX yazdı: [ -> ]Özel mesaj atıyorum ancak dönüş yapmıyorsunuz. Telegram kullanıyorsanız size oradan yazayım. Benim telegram @hesapc

Özel mesaj yoluyla benden yardım isteyemezsiniz, size de geri dönüş yapmam. Yardım istenecekse soru sorulacaksa buraya konu açmak zorundasınız. Sebebi şudur ki aynı sorunu yaşayanlar da buradaki konuşmaları okuyup sorunlarını çözebilir. Diğer türlü konuşmalar sadece özel mesajda veya telegramda kalmış olacak, kimseye bir faydası yok. Forum yönetici bilgileriniz özel olduğu için özel mesaj atın diyorum. İsterseniz buraya yazın bana fark etmez. Size ücretsiz sunulan bir hizmet anlayışı ile hareket etmeye çalışıyorum, çalışıyoruz. Sizler de kurallara riayet ediniz. HER TÜRLÜ SORU, SORUN, YARDIM KONULARI BU FORUMA AÇILMAK ZORUNDA! MyBB Destek için başka hiç bir özel iletişim aracı kullanılmayacaktır.
Adminimiz sizden forum adresi ve yönetici bilgiler istemiş sorunu incelemek ve çözmek amaçlı. @AqualreX
Düzenleme: Soru soran üyemiz cevap vermediği için konu zaman aşımına uğradı ve kilitlendi. [Tarih 14.05.2020]