MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Adobe Photoshop Nedir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Adobe Photoshop, şimdiye kadar geliştirilmiş en kapsamlı ve neredeyse tüm profesyonellerin ilk tercihi olmayı başaran grafik ve fotoğraf düzenleme yazılımıdır. Photoshop CC, aralarında BMP, GIF, JPG, PCX ve TIF’in de yer aldığı tüm fotoğraf formatlarını desteklemektedir. Dijital çalışmaların yanı sıra Photoshop aynı zamanda fiziksel fotoğrafları da içeri aktarma ve düzenleme konusunda son derece başarılı bir yazılım.

Adobe Photoshop Programı

Adobe System’in bir ürünü olan Adobe Photoshop yazılım ailesi dijital çalışmalarınıza renk katmak ve hayallerinizdeki grafik çalışmalarını gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmış dijital grafik oluşturma ve düzenleme yazılımıdır. Tanınmış veya tanınmamış tüm grafikerlerin bir numaralı tercihi olan Adobe Photoshop ailesi bir grafik yazılımından bekleyebileceğinizden çok daha fazlasına sahip.

Adobe Photoshop ailesi tüm grafik yazılımları arasında en yüksek karne ve benchmark sonuçlarına sahip olan yazılımlardan. Elbette onu diğer yazılımlardan farklı kılan yalnızca güçlü yapısı ve elde ettiği karne notu değil. Kullanıcılarına sunduğu kolaylıklar ve profesyonelliği nedeniyle de Photoshop kendini her zaman öne çıkarmayı başarıyor. Grafik tasarımcıları, web geliştiricileri, video editörleri veya adını sizin koyabileceğiniz sayısız alandan ve meslek grubundan insan grafik işleri çözüme kavuşturmak için onu kullanıyor.

Kapalı renklerin hakim olduğu ve göz yormayan bir tasarımla öne çıkan Adobe Photoshop, grafikerlerin sadece çalışma alanına odaklanmalarına yardımcı oluyor. Elbette dilerseniz PS serisi için kullanabilir aydınlık temalar yok değil. Yazılımda kapsül menüler tüm pencereyi kaplıyor ve istediğiniz tüm araçları aradığınız şekilde aradığınız yerde bulmanıza yardımcı olunuyor.

Photoshop serisini Photoshop yapan ve grafik dünyasındaki tüm yazılımlardan daha çok öne çıkaransa kuşkusuz katmanlı çalışma sistemini en iyi benimsemiş yazılım olmasıdır. Katmalar arasında yapılan aramalar, kilitlemeler,maskeler ve daha birçok özellik sayesinde kullanıcılar çok yönlü çalışma prensibine itiliyor ve yüksek başarı elde ediliyor. Otomatik kayıt ve renkler konusundaki sunduğu esnek yapısı, kolayca özelleştirilebilir ve otomatikleştirilebilir sistemini de göz önüne alacak olursak PS en ideal grafik çalışma ortamını sunuyor.

3D veya 2D çalışma konusunda en yüksek performansı gösteren Photoshop ailesi kullanıcı topluluğu olarak da sınırlı olmayan uçsuz bucaksız bir derya.  İstediğiniz grafik çalışmalarını gerçeğe dönüştürmek ve Adobe Photoshop’u etkin olarak kullanmak için gerekli olan ipuçlarını bilmeniz profesyonel tasarımlar ve düzenlemeler yapmanız için yeterli oluyor. Daha sayamadığımız birçok özelliği içerisinde barındıran ve profesyonellerin her zaman ilk tercihi olmayı başaran Adobe Photoshop ile artık istediğiniz grafik çalışmalarını yapmak hem çok daha kolay hem de hiç olmadığı kadar hızlı.

Adobe Photoshop İndir

Grafik çalışmalarınızı profesyonellerin tercihi olan Adobe Photoshop ile gerçeğe dönüştürmek ve dijital çizgilere hayat katmak artık çok daha kolay. Adobe Photoshop’u bilgisayarınıza indirip hemen çalışmalarınıza başlamak için alttaki link bağlantısını kullanabilirsiniz.

Adobe Photoshop İndirmek için Tıklayın

Kod:
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/adobe-photoshop