MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: MyBB Anasayfada Son Konular 4'lü Blok
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eklenti İsmi: MyBB Anasayfada Son Konular
Eklenti Yapımcısı: Novruz
Uyumlu Olduğu Sürüm: Tüm MyBB sürümleri.
Eklenti Açıklaması: Bu modifikasyon sayesinde herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan forumda açılmış son konuları anasayfaya veya istenilen herhangi bir sayfaya 4'lü blok şeklinde ekleyebilirsiniz.

Eklenti Kurulumu:

Nokta Admin KP Sağ Ok Temalar ve şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız temanın şablon seti Sağ Ok Ana Sayfa - [index] Şablonlar Sağ Ok index şablonunu açın.

- {$header} değişkeninin altına aşağıdaki kodu ekleyin;
Kod:
<ul class="threadlist"></ul>

- </body> tagının üzerine ekleyin;
Kod:
<script>threadlist = document.getElementsByClassName("threadlist")[0];
fetch('syndication.php?type=atom1.0&limit=4')  .then(res => res.text())  .then((responseText) => {    const doc = new DOMParser().parseFromString(responseText, 'text/xml');    const elm = Array.from(doc.getElementsByTagName("title"));    const elm2 = Array.from(doc.getElementsByTagName("id"));    for(var i = 1; i < elm.length; i++){    threadlist.innerHTML += '<li><a href="' + elm2[i].textContent + '"><span>' + elm[i].textContent + '</span></a></li>';    }
});</script>

Nokta Admin KP Sağ Ok Temalar ve şablonlar Sağ Ok Kullandığınız tema Sağ Ok global.css Sağ Ok Gelişmiş düzenleme Sağ Ok aşağıdaki kodları en alta ekleyin.
Kod:
.threadlist{padding:0;display:flex;list-style:none;width:100%}
.threadlist li{display:flex;flex-basis:calc(100% / 4);justify-content:center}
.threadlist li a{display:flex;flex-basis:96%;align-items:flex-end;height:10rem;padding:1rem;text-decoration:none;font-family:sans-serif;border-radius:5px;color:#fff;background:url(https://cdn.pixabay.com/photo/2017/08/18/11/24/mybb-2654585_960_720.jpg) center center/cover;box-shadow:0 0 5px rgba(0,0,0,.3)}
.threadlist li a span{-webkit-transition:150ms linear;transition:150ms linear}
.threadlist li a:hover span{margin-bottom:4px}

Eklenti Örnek Görüntüler:
[Resim: 7BXmON.png]

Özelleştirme:
Blok arkaplanını düzenlemek için .threadlist li a seçicisindeki background değişkenindeki linki değiştirebilirsiniz.
Blok sayısını arttırmak için Javascript kodundaki syndication.php?type=atom1.0&limit=4 linkindeki 4 sayısını arttırmak istediğiniz sayı ile değiştirin ve CSS kodundaki .threadlist li seçicisindeki calc(100% / 4); değerindeki 4 sayısını arttırmak istediğiniz sayı ile değiştirin.
Yaptım ama görünmüyor yardımcı olabilir misiniz?
(04-04-2020, 13:51)TolgaTSN yazdı: [ -> ]Yaptım ama görünmüyor yardımcı olabilir misiniz?

Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
Hocam bu eklentinin aynısını duyuru olarak yapamaz mıyız? Kendimiz yazacaz tabi üstüne bir de link bırakacaz o linke tıklayarak da gidecekler konuya falan lütfen ya.
(22-05-2020, 09:36)Kurnaz yazdı: [ -> ]Hocam bu eklentinin aynısını duyuru olarak yapamaz mıyız? Kendimiz yazacaz tabi üstüne bir de link bırakacaz o linke tıklayarak da gidecekler konuya falan lütfen ya.

Yapılabilir tabi ki css kodları belli. Sadece şablonlarla uyarlamak gerekiyor. Eğer daha pratik yol tercih ediyorsanız linkini verdiğim konuyu inceleyebilirsiniz. Nokta MyBB Öne Çıkan Konular Alanı
Öne çıkan konular olarak değil de istediğiniz şekilde Duyurular bölümü olarak kullanabilirsiniz. Bütün düzenlemeleri kolayca konuda paylaşılan şablonu düzenleyerek yapabilirsiniz.
uyguladım ama işe yaramadı bende kaldırdım Smile