MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Dark Emerald MyBB Tema (Responsive)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Tema İsmi: Dark Emerald Modern MyBB Tema

Tema Yapımcısı: AmazOuz

Uyumlu Olduğu Sürüm: MyBB 1.8.x

Tema Açıklaması: Mobil uyumlu tema. Tavsiyemdir.

Temadan Görüntüler: Temadan örnek görüntüler ve tema dosyası ektedir.

En güncel sürümü: Dark Emerald MyBB Tema (Responsive) 23-09-2020.rar

Kod:
Demo: https://developement.design/demo/emerald/
Paylasim icin teşekkürler. Kusura bakmayın bir soru daha soracağım. Ilk defa site kurmaya calisiyorum ve en yardimci kaynak burası oldu. Bu temayı yükledim ama yeşil rengini değiştiremedim, yardimci olabilirseniz sevinirim.
(28-04-2020, 03:01)ibrahim001 yazdı: [ -> ]Paylasim icin teşekkürler. Kusura bakmayın bir soru daha soracağım. Ilk defa site kurmaya calisiyorum ve en yardimci kaynak burası oldu. Bu temayı yükledim ama yeşil rengini değiştiremedim, yardimci olabilirseniz sevinirim.

Örnek veriyorum: Admin KP > Temalar > Emerald Dark > global.css > .thead > Arkaplan Resmi kısmındaki #2ecc71 renk kodunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Mesela #ff0000 gibi.
Teşekkürler, temadaki Ingilizce kisimlari nasıl Türkçe'ye çevirebilirim? Bu arada renkler yesilde kaldı, değişmedi.
Temanın şablonlarından gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Örnek veriyorum: Başlangıç » Şablon Setleri » Emerald Dark Templates » Düzenlenen Şablon: header şablonunda yazan İngilizce kısımları Türkçe ye çevirebilirsiniz.
Gerçekten çok güzel bir içerik olmuş. Çok teşekkür ederim. MyBB bilgim neredeyse yok denecek kadar az. Deminki yorumunuzdaki renk değiştirmeyi denedim ancak bende de yeşil olarak kaldı renkler.
(28-04-2020, 03:16)Volki yazdı: [ -> ]Gerçekten çok güzel bir içerik olmuş. Çok teşekkür ederim. MyBB bilgim neredeyse yok denecek kadar az. Deminki yorumunuzdaki renk değiştirmeyi denedim ancak bende de yeşil olarak kaldı renkler.

Adminimiz örnek olarak söylemiş. Temanızın css kısmını düzenleyerek renk değişiklikleri yapabilirsiniz. body, thead, container, footer vs gibi kısımlardan. Eğer siz değişiklik yaptığınız halde sitede değişim olmuyorsa web tarayıcınız çerezlerini temizleyip sayfayı yenileyiniz.
Merhaba, peki birşey soracağım bu forum temasının üst kısmına son cevaplananlar-açılanlar gibi bölüm ekleyemiyormuyuz?
(03-05-2020, 05:18)Emirhano yazdı: [ -> ]Merhaba, peki birşey soracağım bu forum temasının üst kısmına son cevaplananlar-açılanlar gibi bölüm ekleyemiyormuyuz?

Şu eklentiyi kullanabilirsiniz: Ajaxlı Overview - Genel Bakış - Top 10 Eklentisi
Arkadaşlar Yeni Konu Açtığımda Başka Bir yerden Aldığım Kopyala Yapıştır Yaptığımda Bu şekilde çıkıyor nasıl düzeltebiliriz?

Kod:
[b]Şeker Hastalığı Nedir?[/b]
Sayfalar: 1 2 3