MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: MyBB 1.8.19 Türkçe Güncelleme Paketi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
MyBB 1.8.19 Türkçe Güncelleme Paketi:

Güncelleme hakkında bilgiler: Scan
  1. Default tema dışında özel bir tema kullanıyorsanız, temanızın global.css dosyasına aşağıdaki CSS kodlarını ekleyin.
    .post:not(.deleted_post) .postbit_qrestore,.post:not(.deleted_post) .status_type,.post.deleted_post .postbit_mirage {   display: none;}
  2. Değişen Dil Dosyaları: Bu sürümde herhangi bir dil dosyasında değişiklik olmamıştır.

  3. Değişen Tema Şablonları: codebuttons, post_subscription_method

Güncelleme İşleminden Önce Mutlaka Okuyun:
  1. Güncelleme paketinde önemli dosyalardan da 2 tanesi yer alıyor:  (./inc/class_parser.php) ve (./inc/functions.php)
    Eğer özel Mykod veya Ncode için kod eklediyseniz, class_parser.php dosyası değişeceği için yaptığınız düzenleme ve eklemelerde silinecektir. Güncelleme işleminden önce şu anda var olan class_parser.php dosyanızın yedeğini alarak ve farkları karşılaştırarak güncellenen satırları ya da eklediğiniz fonksiyon kodlarını kendiniz yeniden yapmanız gerekecektir.
  2. Eğer daha önce yapmış olduğunuz özel .php dosyası düzenlemeleri varsa tekrar yapmanız gerekecektir. (Örneğin: class_parser.php gibi) İndirmiş olduğunuz paket içeriğinde değişen dosyaların yedeğini alıp kontrol ederek, düzenlediğiniz dosyaların bu paket içinde olup olmadığını inceleyiniz ve ona göre işlemlerinizi yapınız.

MyBB 1.8.18 Sürümünden MyBB 1.8.19 Sürümüne Nasıl Güncellenir ?
  1. Ekteki .rar dosyasını indirip masaüstünüze çıkarın.

  2. "Upload - FTP yükleyin" adlı klasörün içindeki dosyaların tümünü FTP programı aracılığı ile "forumunuzun kurulu olduğunu dizine" (index.php , images, vb. dosyalarının olduğu yere) yükleyip, karşınıza çıkan değiştirilsin mi sorusuna evet diyorsunuz.

  3. Daha sonra tarayıcınızın adres satırına, siteadresiniz.com/install/upgrade.php şeklinde yazarak 'enter' tuşuna basıp versiyon yükseltme sihirbazını çalıştırıp yönergeleri takip edin ve güncelleme işlemini tamamlayın.

  4. Eğer Google SEO Eklentisi kullanıyorsanız, güncelleme işleminden sonra Admin KP - Plugin Yönetimi - Google SEO ./inc/functions.php dosyası değişikliklerini UYGULA bağlantısına tıklayın.

MyBB Official Sitedeki Çevirimiz: https://community.mybb.com/mods.php?acti...w&pid=1191
elinize saglık scripti çok begendim elinize saglık