MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Yeni kurduğum sitedeki login sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Site Adresi: srocafe.com
MyBB Sürümünüz: 1.8.37
Kurulu Eklentiler: yok
Aldığınız Hata veya Sorunuz?: üye girişi yaparken "Uygun olmayan kod hatası. Bu işlemi doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun" diye bi uyarı veriyor. forumda bazı şablonlara bazı kodlar eklememizi söylemişler onları ekledim fakat sorun hala devam ediyor
Var ise Ekran Görüntüsü?: -
Selamlar hocam, site yok =) İçi boş yani, MyBB kurulumu yok.
hocam siteyi tekrardan kurulum yapıyorum. hatayı oraya yazmışım. illaki siteyi görmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. hatanın açıklaması var orda. biliyorsanız çözümünü söyleyeblirseniz sevinirim..
(25-03-2024, 17:57)velneys yazdı: [ -> ]hocam siteyi tekrardan kurulum yapıyorum. hatayı oraya yazmışım. illaki siteyi görmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. hatanın açıklaması var orda. biliyorsanız çözümünü söyleyeblirseniz sevinirim..


Sevgili Velneys, burası gönüllülerden oluşan ve ücretsiz destek alabildiğiniz bir topluluk forumu. Eğer destek almak istiyorsanız, bölüme konu açarken en tepede yer alan duyuruda belirtildiği gibi kurallara uygun olarak konuyu açmanız gerekiyor.

Sitenizi istememin sebebi, kullandığınız temanın güncel olup olmadığını görmekti. Keza aynı şekilde copyright bilgilerinizin tutarlılığını da ölçmem gerekiyor. Eğer bir problem varsa sizden admin yetkisine sahip bir kullanıcı oluşturup bilgilerini vermenizi de talep edeceğim.

Bu kurallar ve talepler süreci hızlıca ilerletmek için. Siz ilk etapta kurallara uygun konu açmadınız üzerine bana burada atar gider yapıyorsunuz.

Size ücretsiz destek sağlayan gönüllülere bu şekilde yaklaşmanız doğru değil, hata açıklaması orada varsa ve bu yeterliyse gidin kendiniz çözün.

Karşınızda çocuğunuz yok.