MyBB Türkçe Destek Forumu

Tam Versiyon: Takım eklentisi hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba takım tag sistemi arıyorum kullanıcılar kendi takımını seçicek o rank takım logosu kullanıcının konu açınca isminin altında gözükecek bu sistem için desteğinizi veya yönlendirmenizi rica ederim.
Merhaba, bunun için ayrıca bir eklentiye gerek yok. Ancak sorunuza çözüm üretebilmek adına bölüme konu açma şablonuna uymanızı bekliyoruz.
forumda sizden hızlı yanıt veren yok sanırım Smile
(12-02-2024, 15:00)ramooo19 yazdı: [ -> ]forumda sizden hızlı yanıt veren yok sanırım Smile

İmzamda da belirttiğim gibi; Elimizden geldikçe, dilimiz döndükçe. MyPoweR hocam iş dolayısı ile çok aktif olamıyor maalesef vakti olsa siler süpürür =)
(11-02-2024, 23:31)kiriciemre44 yazdı: [ -> ]Merhaba takım tag sistemi arıyorum kullanıcılar kendi takımını seçicek o rank takım logosu kullanıcının konu açınca isminin altında gözükecek bu sistem için desteğinizi veya yönlendirmenizi rica ederim.

Eklentiye ihtiyaç duymadan, admin kontrol panelinden kolayca ayarlanabilir.

(12-02-2024, 15:00)ramooo19 yazdı: [ -> ]forumda sizden hızlı yanıt veren yok sanırım Smile

Ücretsiz eriştiğiniz bir hizmette hızlı veya yavaş yanıt değerlendirmesi yapmak doğru değil. Siz destek platformu açıp, siz daha hızlı yanıt verebilirsiniz.
Arne Saknussemm ustamız, tamamen gönüllü olarak sizlere destek sağlıyor.

(12-02-2024, 20:50)Arne Saknussemm yazdı: [ -> ]İmzamda da belirttiğim gibi; Elimizden geldikçe, dilimiz döndükçe. MyPoweR hocam iş dolayısı ile çok aktif olamıyor maalesef vakti olsa siler süpürür =)

Cansın. Birlikte gönüllü olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Varsa daha iyisini yaparım diyen buyursun yapsın kardeşim. Wink
(13-02-2024, 17:13)MyPoweR yazdı: [ -> ]Cansın. Birlikte gönüllü olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Varsa daha iyisini yaparım diyen buyursun yapsın kardeşim. Wink

TR'de başka destek sitesi kalmadı maalesef hocam.